poniedziałek, 28 lipca 2014

pasztet

Ugotowałam całego kurczaka z przyprawami i w małej ilości wody. Namoczyłam na noc ciecierzycę, dodałam do niej wywar z kurczaka i ugotowałam do miękkości.
Wszystko zblendowałam, dodałam przyprawy, trochę mąki ziemniaczanej, 2 jajka, podsmażoną cebulkę.
Upieczone około godziny w 200 stopniach.

Podaję pokrojone w plastry, polane keczupem z domowej spiżarni oraz z ogórkami z własnych upraw.







2 komentarze:

  1. Wygląda smakowicie ,i chyba stosując dietę też go można konsumować?

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeżeli dietę bezglutenową, to zachęcam. Jest smakowity.

    OdpowiedzUsuń


Dziękuję bardzo za pozostawienie komentarza .
Przepraszam, ale komentarze niecenzuralne będą usuwane.
Lila