niedziela, 21 sierpnia 2016

dominuje kolor czerwony

w kuchni:
ketchup i leczo


Zrobiłam również sałatkę z ogórków z octem jabłkowym,
składniki: ogórki pokrojone z cebulą i zostawione na dwie godziny. Dodałam ocet jabł., sól, cukier do smaku, oliwę z oliwek, koper. Zostało do następnego dnia. Zapasteryzowałam.
w ogrodzie:



na drutach:
z wełny krótki sweterek z rzucikiem- z trzech oczek trzy, rękaw robiony od góry,  do łokcia,

5 komentarzy:

  1. U mnie też się robią przetwory. Mąż robi sosy pomidorowe i ketchupy:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zajrzałam I dorobię ogorków wg Twojego przepisu.

      Usuń
  2. Przetwory, nowy sweterek, ogrodowe skarby.......a wszystko smaczne i piękne:) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń


Dziękuję bardzo za pozostawienie komentarza .
Przepraszam, ale komentarze niecenzuralne będą usuwane.
Lila