czwartek, 10 kwietnia 2014

plotę i mielę w kwietniu


  • upleciony szal z Ebruli Nako 

                           




  • zmieliłam warzywa na domową wegetę wg przepisu Pani Witalnej
moje składniki:
- 2 szklanki suszonej włoszczyzny zakupionej w internecie, 
- 3 łyżki soli himalajskiej,
- 2 łyżeczki czosnku granulowanego,
- pół łyżeczki pieprzu cayenne,
- po łyżeczce pieprzu, mielonej papryki,
- 1 łyżeczka curry ( nie miałam kurkumy)
- nie miałam suszonej pietruszki i lubczyku ( to się zmieni latem)

Warzywa zmieliłam w młynku do kawy i wszystkie składniki wymieszałam. Teraz dodaję do wszystkiego: do kaszy jaglanej na śniadanie, do ciasta na chleb ...




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz


Dziękuję bardzo za pozostawienie komentarza .
Przepraszam, ale komentarze niecenzuralne będą usuwane.
Lila