piątek, 11 lipca 2014

lazania z przypadku

Zamierzałam przygotować gołąbki.
Przygotowałam farsz mięsny z kaszą jaglaną i gotowałam kapustę oddzielając liść po liściu. 

Przez nieuwagę rozgotowało się resztę kapusty i niestety nie było już liści do zawijania. 
Przekładałam kapustę i placki z farszu. zalałam sosem z wody, namoczonych grzybów i domowej wegety. Piekłam w piekarniku około godziny.
Powstała gołąbkowa lazania z suszonymi grzybami. 



Równie smaczna!

UDOSTĘPNIJ TEN POST

1 komentarz :

  1. To bardzo pyszne jedzonko:) Kiedyś coś podobnego robiłam i wszyscy się zajadali:) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń


Dziękuję bardzo za pozostawienie komentarza . Mimo, że nie jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie , należy wiedzieć, że są one zawsze mile widziane!
Przepraszam, ale komentarze niecenzuralne będą usuwane.
Lila

Formularz kontaktowy

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *

Szablon stworzony przez Blokotka. Wszelkie prawa zastrzeżone.