środa, 17 września 2014

chleb żytni

Na prośbę wielu osób podaję mój sposób na żytni chleb na zakwasie.













5 komentarzy:

  1. O, pycha:) Podkradnę przepis. Dzisiaj też będę się zaraz chwalić moimi razowymi wypiekami:) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak smakowicie wygląda... pycha :-)
    Pozdrawiam serdecznie.

    OdpowiedzUsuń
  3. oj koniecznie muszę spróbować, super że są pokazane zdjęcia to bardzo ułatwi pracę:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziekuje za przepis. Pieknie chleb urosl I smakuje nieziemsko. Nie dodalam maki kukurydzianej gdyz mam alergie. Smak dziecinstwa mi side przypomnial.

    OdpowiedzUsuń


Dziękuję bardzo za pozostawienie komentarza .
Przepraszam, ale komentarze niecenzuralne będą usuwane.
Lila