środa, 11 czerwca 2014

gołąbki, torba

Z przyczyn technicznych przygotowałam  gołąbki bezmięsne.
Z ugotowaną, zmieloną fasolą i kaszą jaglaną ( kasza nie jest mielona).
Doprawiłam czosnkiem, troszkę suszonych grzybów, majeranek, sól, pieprz,
2 jajka. Wymieszane zawinięte i duszone. 




Polane ketchupem z domowej spiżarni.


Raczyłyśmy się wczoraj, żeby potem wypróbować maszynę  szyjąc nową torbę.

Miała być sztywniejsza i taka jest dzięki obiciowemu materiałowi .

3 komentarze:

  1. Torba super, przyda sie na pewno:) a przepis na gołąbki extra, dzięki, pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. mniam, mniam - gołąbki i maszyna do szycia :-)))))

    OdpowiedzUsuń
  3. Gołąbki wyglądają smakowicie, a torba bardzo fajna :)

    OdpowiedzUsuń


Dziękuję bardzo za pozostawienie komentarza .
Przepraszam, ale komentarze niecenzuralne będą usuwane.
Lila